Hoj kvalitet udbyder af tomrertjenester i Kobenhavn i dag?

Plidelig tømrerfirma i København lige nu? Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige. Læs ekstra detaljer at Tømrerfirma.

Skal du derfor i gang med en renovering eller totalentreprise i forbindelse med en tilbygning, kan vi sørge for at finde de rette håndværkere til opgaven. Du behøver samtidig kun have kontakt med os, da vi tager os af koordineringen med de andre faggrupper. Du kan trygt vælge os som tømrerfirma til sådan en type af opgave, da vi lægger meget stor vægt på at have en god dialog. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg gennem hele processen. Kontakt os meget gerne, hvis du har et større byggeprojekt, som du ønsker vores hjælp til.

Når du skal have hjælp til montering af køkken af os, sker der følgende: Det gamle køkken rives ned. Dette er naturligvis nødvendigt for, at forberedelsen til monteringen af det nye køkken kan gå i gang. Vægge, gulve og loftet bliver lavet, ligesom el og VVS bliver installeret. Det første malerarbejde bliver påbegyndt. Vi begynder monteringen af køkkenelementerne til den aftalte tid. Vi bruger 1 til 3 dage på monteringen af køkkenet alt efter, hvor omstændigt det er. Når køkkenet er monteret, færdiggør vi detaljer såsom el, vand og malerarbejde.

En skillevæg i enten gips eller gasbeton er en rigtig god løsning, hvis ikke du har brug for at få lavet en tung, bærende væg. Både gasbeton- og gipsvægge er billige og ret hurtige at sætte op. En gipsvæg kan endda monteres direkte på det eksisterende gulv. Gips– og gasbetonvægge kan bruges i stort set hele huset – hvad der er bedst til dit formål, finder vi sammen en løsning på. Skillevæggene er desuden nemme at tage ned igen, hvis du på et tidspunkt ønsker en anden rumfordeling.

Er en besigtigelse gratis? En besigtigelse er altid gratis. Ved større entrepriser er det som regel nødvendigt med en besigtigelse, inden vi kan komme med et tilbud. For at give dig så realistisk en tilbudspris som muligt, indkalder vi de relevante faggrupper til besigtigelsen, da de er bedst kvalificerede til at vurdere de enkelte fagspecifikke opgaver og svare på konkrete spørgsmål. Når vi er flere faggrupper, der skal besigtige, aftales et tidspunkt 1- 2 uger ude i fremtiden, hvor vi kan få adgang til din bolig og styre udenom myldretiden. Vi er mange parter, der skal køre, så der er meget tid at spare ved at undgå myldretidstrafikken.

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til: Reparation eller montering af døre og vinduer Gulvlægning Renovering eller montering af køkken Opsætning af skillevægge Reparation eller opsætning af loft Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig. Læs ekstra information på jacobsen-byg.dk.