Felnőttképzés MODELLO Módszertani 2022

tanfolyamokkegyeb szakmai kepzesek Felnottkepzes.hu? Kérlek fordulj hozzánk bizalommal! Folyamatosan figyelemmel követjük Intézményünk életét, a működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat, valamint a teljes minőségirányítási rendszerünket. Minden képzésünk során résztvevői, valamint oktatói elégedettségi kérdőívek segítségével kapunk visszajelzést a képzési folyamat minőségéről. Olvassa el extra részletek a webhelyen kti kepzesek.

Az általános iskolásoknak (K-8) szóló webalapú programok jellemzően magas szintű multimédiát tartalmaznak. és interaktív tevékenységek, amelyek célja a tanulók ösztönzése a tanfolyam elvégzése közben. E programok közül sok a speciális igényű tanulókat célozza meg, és olyan tantárgyakra összpontosít, amelyekkel a gyerekek a legtöbbet küzdenek, például az olvasás, az írás és a matematika alapvető kompetenciáira. Számos alapvető online oktatói foglalkozás az angoltól eltérő nyelveken is elérhető (gyakran spanyolul, kínaiul és vietnamiul), hogy segítsenek a bevándorló családoknak.

Oktatóink nem csupán egyszerű elméleti, hanem szakterületeiken naprakész gyakorlati tudással, és tapasztalattal egyaránt rendelkező szakemberek. Segítségükkel, és közreműködésükkel biztosítjuk a piacképes tudás elsajátíthatóságát képzésben résztvevőink részére. Ezen irányelvünk alapján kurzusaink oly módon vannak összeállítva, hogy a gyakorlaton megszerezhető tudás legyen a domináns. A felnőttképzés megújuló rendszere: Az OKJ-s szakmák helyett ma már új szakképesítésekről beszélünk, ugyanis az OKJ rendszer 2021. januárjától megszűnt. Az OKJ-s rendszer jogutódját képező szakképesítések elődjükhöz hasonlóan hivatalos, államilag elismert bizonyítványt biztosítanak, azonban az új szakképesítések sokkal jobban alkalmazkodnak a munkaerőpiac igényeihez.

Az egyeztetések során azonban ezen cégek képviselőinek első kérdései között szerepel a rendelkezésre álló, szakképzett munkaerő megléte. A fejlesztési stratégiák, és ezáltal az újonnan bevezetett felnőttoktatási irányvonalak lehetővé teszik az igazán fontos, naprakész, a kor és a technika fejlődéséhez, valamint a piaci igényekhez igazodó legfrissebb elméleti, és gyakorlati tudás elsajátítását a képzésben résztvevőink részére. A jelenlegi gazdasági növekedés csak akkor válik fenntarthatóvá, ha a fejlesztésekkel, a korszerű szakmai tudás átadásával, és az új stratégiák alkalmazásával egy versenyképes egységet tudunk alkotni.

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet, vizsgaközpont, nyelvvizsgahely: Új irányt és lendületet adunk a jövődnek Magas szintű szakértői, módszertani, képzési (felnőttképzési, tovább-, és átképzési), valamint vizsgáztatási szolgáltatásokkal segítjük partnereinket (vállalatokat, állami-, önkormányzati-, és további intézményeket, magánszemélyeket). Ügyfeleink számára a jelen kihívásainak történő megfelelésben, az új fejlesztési irányok (IPAR 4.0 / Szakképzés 4.0) kínálta lehetőségek alkalmazásával segítünk még hatékonyabbá válniuk! Olvassa el még többet információ ezen a webhelyen http://www.felnottkepzes.hu/