Cilësi e lartë makinë me qira rinas kompani Shqipëri tani tani

Cilësi e lartë makinë me qira kompani Shqipëri 2023? Kontrollojeni makinën në kthim me punonjësin e kompanisë. Kur të jetë koha për të kthyer makinën, kontrolloni me punonjësin për ndonjë dëmtim dhe në rast mosmarrëveshjeje referojuni fotove që keni bërë pas marrjes. Nëse keni paguar një garanci për makinën, pyesni punonjësin se kur do të lëshohet karta dhe kërkoni nga zyra që t’ju dërgojë vërtetimin e lirimit (nëse kjo nuk mund të bëhet nga përfaqësuesi në atë kohë). Sigurisht që më të rëndësishmen e mbajtëm për në fund. Bëni rezervimin tuaj të radhës të makinës nga makinameqerarinas.com dhe shijoni udhëtimin tuaj të sigurt, ekonomik dhe me një zgjedhje të makinës përmes një game të gjerë automjetesh të reja. makinameqerarinas.com ju ofron kushte të qarta qiraje dhe shërbim 24 orësh për çdo informacion që ju nevojitet në lidhje me marrjen me qira të makinës suaj. Gje edhe më shumë detaje në makina me qera rinas.

I vendosur në mes të Shqipërisë, Berati është një nga qytetet më të vjetra në vend. Njihet gjithashtu si Qyteti i një mijë dritareve për shkak të disa dritareve në fasadat e ndërtesave. Berati është pjesë e vendeve të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s që nga viti 2008, jo vetëm për bukurinë e tij, por edhe sepse qyteti është një shembull unik i tolerancës fetare. E vendosur 40 minuta me autobus nga kryeqyteti Tirana, Kruja është shtëpia e Muzeut Etnografik Kombëtar, i vendosur brenda një kështjelle, një nga atraksionet turistike më të njohura të Shqipërisë, që ofron pamje mahnitëse mbi detin Adriatik. Nga kalaja, heroi shqiptar Gjergj Kastrioti Skënderbeu mbrojti vendin nga pushtimi osman për gati tre dekada. Pasi të jeni në qytet, mos humbisni një shëtitje nëpër pazarin e vjetër dhe blini një suvenir vendas. . Thuhet se administratori shqiptar i Janinës, Ali Pashë Tepelena, e ka ndërtuar kështjellën për të nderuar gruan e tij. Kalaja ofron pamje mahnitëse mbi detin Jon dhe malet përreth. Saranda është një nga vendet turistike më të famshme në Shqipëri, e njohur kryesisht për plazhet e saj të mrekullueshme dhe jetën e gjallë të natës. Ndodhet midis ishullit grek të Korfuzit, i arritshëm me një shëtitje me varkë prej 40 minutash dhe zonës së Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s të Butrintit, parku arkeologjik më i rëndësishëm i Shqipërisë.

Siguria SCDW ndryshon nga CDW në atë që ka një përjashtim të reduktuar. Në shembullin e sigurimit të mëparshëm kemi pasur 500 euro depozitë sigurie dhe 10 euro çmim ditor të makinës. Nëse zgjedhim SCDW, agjencia do të na kërkojë të paguajmë shumën e garancisë e cila mund të jetë edhe më pak se gjysma (p.sh. 200 euro), por qiraja e makinës nga 10 euro mund të rritet në 13 euro. Me këtë sigurim, megjithatë, shuma maksimale që mund të paguajmë në rast dëmtimi të makinës do të jetë 200 euro.

Qyteti më i madh në veri të Shqipërisë, Shkodra konsiderohet shpesh kryeqyteti kulturor i vendit. Kjo për shkak se ajo pret ngjarje të tilla si Karnavalet, Dita e Liqenit, Festivali i Fëmijëve dhe Shkodra Jazz Fest, ndërsa është gjithashtu shtëpia e një kështjelle të famshme historike të shquar për rolin e saj të rëndësishëm gjatë Luftës së Parë Ballkanike. Shkodra ka një liqen thjesht të mrekullueshëm, ndërsa kalaja mesjetare e Drishtit është vetëm disa kilometra larg. Teatri i famshëm Migjeni është edhe në Shkodër, së bashku me një treg ace që ia vlen të vizitohet. Kuzhina Malazeze e Shkodrës është ndoshta më e mira e Shqipërisë.

Shumë prej nesh kanë dëgjuar ose përjetuar rastet kur marrja me qira e një makine na ka lënë një shije të hidhur dhe një mendim shumë të keq për kompanitë e makinave me qira. Për të mos qenë kurrë në një situatë të tillë, ka 10 këshilla për marrjen me qira të makinave që duhet të ndiqni: Bëni kërkime çmimesh duke krahasuar shumë kompani. Shumë herë do të biem “rastësisht” në një reklamë pak para se të shkojmë me pushime dhe ndërkohë që kemi vizituar tashmë faqet e internetit të makinave me qira. Edhe nëse çmimi është jashtëzakonisht i përballueshëm, mund të na mashtrojë.

Shqipëria mund të jetë një vend i vogël, por ka shumë për të parë dhe bërë në këtë vend emocionues dhe të ardhshëm. Në kufi me Maqedoninë, Greqinë, Kosovën dhe Malin e Zi, vija e gjatë bregdetare e Shqipërisë është një nga më të bukurat në botë. Ndërsa Shqipëria dalëngadalë po bëhet më e popullarizuar nga turistët, ajo mbetet jashtëzakonisht e pazbuluar, si dhe pothuajse tërësisht e paprishur. Shqipëria krenohet me disa nga shembujt më të mirë të arkitekturës osmane në botë, së bashku me ajrin jashtëzakonisht të pastër mesdhetar dhe plazhe mahnitëse përrallore. Dhe, ndoshta më e mira nga të gjitha, udhëtimi në Shqipëri mbetet një udhëtim jashtëzakonisht i përballueshëm, edhe në krahasim me pjesën më të madhe të pjesës tjetër të kësaj pjese të Evropës. Le të shohim vendet më të mira për t’u vizituar në Shqipëri!

Ky problem haset zakonisht nga kompanitë e mëdha me mijëra makina në mbarë botën. Imagjinoni që një punonjës i një kompanie të tillë të hyjë në konflikt me klientin për ndonjë dëmtim të makinës në një vendndodhje qendrore ose në një aeroport të mbushur me njerëz. Vetëm mendoni se ai është një punonjës i thjeshtë që dëshiron të bëjë punën e tij siç duhet dhe kjo është të dorëzojë dhe të marrë një makinë. Prandaj karta e kreditit. Në përfundim të marrjes me qira dhe kthimit të makinës, bëhet një kontroll për çdo dëmtim nga përfaqësuesi i kompanisë, garancia lirohet ose ngarkohet (nëse ka humbje) nga karta e kreditit të klientit. Gje shtesë info në https://makinameqerarinas.com/.