Kvalitet tomrerservice i Kobenhavn 2022?

Bedst tømrerservice i København 2022? Lad os komme forbi til en gratis besigtigelse Det er altid rart at have mødt hinanden, inden en opgave sættes i gang. Men, vi kommer nu også ud for at besigtige opgaven for at være sikker på, at vi har forstået alle detaljer korrekt. Derudover kan det være nødvendigt at foretage nogle mål i forbindelse med et tilbud. Det er en fast del af vores service og noget, som vi altid tilbyder vores kunder. Både i forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud og i forbindelse med en aftale omkring de nærmere detaljer, inden vi sætter i gang. Ring eller skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal komme forbi og tage et nærmere kig på din opgave. Det gør vi hellere end gerne. Find ekstra info på https://jacobsen-byg.dk/tomrerfirma/.

Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Har du derfor brug for hjælp til at tilslutte ovnen, hænge nye lamper op eller måske have opført en ny væg i køkkenet, er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med at få lavet. Det er meget praktisk, da du dermed kan nøjes med at indgå én aftale med et enkelt firma omkring renoveringen eller monteringen af dit køkken. Det er trygt og bekymringsfrit at få monteret eller renoveret et køkken med hjælp fra os. Det er det, da vi på forhånd aftaler, hvornår og hvordan monteringen eller renoveringen af køkkenet skal ske. Det betyder, at du får mulighed for at koordinere projektet og undgå forsinkelser, så du får det køkken, du gerne vil have til tiden.

Vi har flere års erfaring med opsætning af skillevægge hos private og erhverv både indendørs og udendørs og har derfor den viden og ekspertise, der skal til for at gøre dit projekt pænt og lige efter dine ønsker. Vi rådgiver altid vores kunder for at levere det bedst mulige resultat. Vi har desuden pris garanti, så du får mest muligt for pengene. Hvorfor lave en skillevæg? Med vores mange år i branchen har vi efterhånden erfaret, at der kan være mange grunde til at få lavet en skillevæg. En skillevæg er blandt andet en god ide, når: Du gerne vil lave rumopdeling Du gerne vil have lavet et ekstra værelse Du gerne vil spare penge på at sætte en ny væg op.

Får jeg et skriftligt tilbud? Vi sender dig et skriftlig tilbud på mail, maks syv dage efter besigtigelsen. Tilbuddet Efter besigtigelsen afgiver vi et tilbud, hvor vi bestræber os på at have det samlede tilbud klar inden for 14 dage. I tilbudsfasen går vi efter at lave så præcis en tilbudspris som muligt. Du kan selv sætte fart i processen ved at have forberedt dig – fx fået udfærdiget relevante tegninger hos en arkitekt eller fået en ingeniør til at foretage eventuelle beregninger (hvis der skal flyttes vægge).

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise. Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog. Find mere detaljer på https://jacobsen-byg.dk/.